Provozuje:
Juris Real Estate

Pražský okruh u Černého Mostu se rozšíří.

Ředitelství silnic a dálnic má územní rozhodnutí.

Pražský okruh u Černého Mostu se rozšíří.

autor. JURIS REAL, ČTK

Ředitelství silnic a dálnic má územní rozhodnutí.

ŘSD získalo územní rozhodnutí na rozšíření Pražského okruhu u Černého Mostu. Měl by mít šest pruhů. Na twitteru o tom informoval ředitel ŘSD Radek Mátl. ŘSD už má podle něj pro rozšíření částečně zpracovanou dokumentaci pro stavební povolení a zahájilo také majetkoprávní přípravu. Územní rozhodnutí vydal tento týden stavební úřad pražského magistrátu. Rozšířit se má úsek 510 mezi Satalicemi a Běchovicemi, na který má navázat dosud chybějící úsek 511 k dálnici D1. Z části dokumentu, kterou Mátl zveřejnil, vyplývá, že ŘSD o vydání územního rozhodnutí požádalo na konci listopadu 2020.

Část okruhu mezi Běchovicemi a D1, která má měřit 12,6 kilometru, chce ŘSD začít stavět příští rok. Územní rozhodnutí vydal v polovině roku 2020 stavební úřad Prahy 22 a loni v červnu ho pravomocně potvrdil jihočeský krajský úřad, který ho řešil po podání námitek, podle kterých byl magistrát při rozhodování podjatý. Do konce letošního roku chce ŘSD získat stavební povolení. Vnější okruh kolem Prahy má po dokončení měřit asi 83 kilometrů, v současné době je v provozu zhruba polovina. Vyjma jihovýchodní části chybí taktéž severní úsek od Ruzyně přes Suchdol a Březiněves až do Satalic. Nyní je před fází posouzení vlivu na životní prostředí EIA.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Většina pracovníků hutě Liberty Ostrava bude doma dalších šest týdnů.

Většina zaměstnanců hutě Liberty Ostrava bude dalších šest týdnů doma za stejných podmínek jako dosud. Rozhodnutí o překážkách na straně zaměstnavatele, kvůli nimž zaměstnanci nemohou chodit do práce, firma prodloužila do 30. června. Více»

Estonci schválili zákon o použití ruského majetku k úhradě válečných škod.

Estonský parlament schválil zákon, který umožňuje použít ruský majetek, zmrazený v této pobaltské zemi na základě mezinárodních sankcí, na nápravu škod způsobených Ukrajině válkou. Více»

EK mírně zlepšila odhad letošního růstu české ekonomiky.

Hrubý domácí produkt České republiky se podle nové prognózy Evropské komise zvýší o 1,2 procenta, zatímco v únoru EK jeho růst odhadovala na 1,1 procenta. Více»

MS v Brně uložil v souvislosti s bytovou kauzou dva podmíněné tresty.

Městský soud v Brně na veřejném zasedání uložil dvěma obžalovaným kvůli podplácení podmíněné a peněžité tresty v souvislosti s tzv. brněnskou bytovou kauzou. Soud schválil dohodu o vině a trestu, rozhodnutí je tedy pravomocné. Více»

Na sněhovém poli Mapa republiky je okolo čtyř metrů sněhu.

Na sněhovém poli známém jako Mapa republiky ve východních Krkonoších je stále okolo čtyř metrů sněhu. Z úbočí Studniční hory by mohlo zmizet na přelomu června a července, řekl ČTK mluvčí Správy Krkonošského národního parku (KRNAP) Radek Drahný. Více»

Všechny články a aktuality »»