Provozuje:
Juris Real Estate

Prodej nových a starých bytů prostřednictvím hypotečních úvěrů není ohrožen

Reakce na článek v Mladé Frontě Dnes ze dne 8. září 2008.

Prodej bytů prostřednictvím hypotečních úvěrů není ohrožen !

Reakce na článek v Mladé Frontě Dnes ze dne 8. září 2008.

autor. JURIS REAL

V úterý deník Mladá Fronta Dnes uveřejnil článek (srov. Špačková, I., Hypotéka - jen když jste starší a hodně berete), ve kterém se uvádí, že hypotéky bude těžší získat, resp., že hypotéky jsou stále přísnější. Stanoviska Mladé Fronty Dnes si vážíme, nicméně jsme jiného názoru. Rozhodně nelze podle našeho názoru tvrdit, že hypoteční trh v České republice je zasažen (pozn. ovlivněn)americkou či britskou hypoteční krizí.

Dlouhodobé statistiky a prognózy realitní kanceláře JURIS REAL naopak vykazují nárůst prodeje bytů. Jsme spíše toho názoru, že nepříznivý vývoj v chování bankovních ústavů by mohl být zřejmě náznakem začínající ekonomické stagnace (pozn. zpomalení růstu ekonomiky) v ČR. Navíc v poslední době se lze v denním tisku taktéž setkat s protichudnými a rozporuplnými názory (viz tak např. článek O. Skalkové v Hospodářských novinách ze dne 5. - 7. září 2008 (pátek - neděle)- Zájem o hypotéky se znovu zvedá), což není pro občany zrovna férové. Rovněž tak záleží na umění, profesionalitě a šikovnosti společného týmu zkušených a erudovaných právníků, hypotečních poradců a realitních makléřů v jednotlivých realitních kancelářích.

Proto zastáváme ten názor, že realitní trh v Česku by mohl více rozvířit např. nárůst regulovaného nájemného - v Praze např. až o 46 % (viz tak např. článek na http://www.novinky.cz/clanek/148962-v-praze-se-pristi-rok-zvysi-regulovane-najemne-az-o-46-...: V Praze se příští rok zvýší regulované nájemné až o 46 procent).

Našim stávajícím či budoucím klientům proto doporučujeme navštívit naší společnou realitní kancelář JURIS REAL, spol. s r. o., neboť jedině ona vám můžeme nabídnout a garantovat nákup starého či nového bytu prostřednictvím široké škály hypotečních produktů.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru