Provozuje:
Juris Real Estate

RAIFFEISENBANK ZLEVNILA HYPOTÉKY A NABÍZÍ BONUS.

Podzimní „Hypodny“ Raiffeisenbank nabízí klientům až do konce listopadu letošního roku akční slevu z úrokové sazby a také mimořádný bonus 4 000 Kč při podpisu smlouvy o hypotečním úvěru.

RAIFFEISENBANK ZLEVNILA HYPOTÉKY A NABÍZÍ BONUS.

autor. JURIS REAL

Podzimní „Hypodny“ Raiffeisenbank nabízí klientům až do konce listopadu letošního roku akční slevu z úrokové sazby a také mimořádný bonus 4 000 Kč při podpisu smlouvy o hypotečním úvěru.

„Na konci srpna jsme snížili úrokové sazby u všech fixací účelových hypoték o 0,1 procentního bodu. V rámci podzimních ´Hypodnů´ nyní přicházíme s dalším zvýhodněním, a to o 0,2 procentního bodu,“ říká produktový manažer Raiffeisenbank Milan Voldřich a dodává: „Zvýhodněnou úrokovou sazbu získá každý klient, který si na naší pobočce nechá připravit orientační propočet a následně do konce listopadu uzavře hypoteční smlouvu s alespoň tříletým fixačním obdobím. Po podpisu hypotéky pak klienti navíc získají také finanční bonus ve výši 4 000 Kč.“ Klienti, kteří plní podmínky aktivity u účtů eKonto SMART nebo eKonto KOMPLET, mohou navíc využít standardní slevy ve výši jednoho procentního bodu. Celková sleva z úrokové sazby hypotéky se tak pro ně během „Hypodnů“ může vyšplhat až na 1,2 procentního bodu.

Za poskytnutí a správu standardní hypotéky neplatí žadatelé o úvěr v Raiffeisenbank žádný poplatek. Při sjednání tzv. turbo sazby pak mohou klienti, rovněž bez jakéhokoli poplatku, po každých 12 anuitních splátkách splatit až 25 % nesplacené jistiny. V prvním pololetí letošního roku poskytla Raiffeisenbank svým klientům téměř 4000 hypoték v celkovém objemu 8 miliard korun. Ve srovnání se stejným obdobím loňského roku se jedná o 32% nárůst poskytnutých úvěrů a 40% nárůst, pokud jde o celkový finanční objem. Nejčastěji si na bydlení půjčují muži ve věku od 30 do 35 let a průměrná výše hypotéky za prvních šest měsíců roku 2015 překonala hranici 2 milionů korun.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

V Paříži se v noci zřítila křídla mlýna na známém kabaretu Moulin Rouge.

V noci na dnešek se v Paříži zřítila křídla větrného mlýna, symbolu známého kabaretu Moulin Rouge. Informovala o tom agentura AFP s odkazem na prohlášení hasičů. Více»

Výborný bude informovat o pomoci ovocnářům s poškozenou úrodu.

Ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL) bude dnes spolu s předsedou Ovocnářské unie Martinem Ludvíkem dnes v obci Daminěves na Mělnicku informovat o pomoci ovocnářům, kterým mráz v předchozích dnech zásadně poškodil úrodu. Více»

Skanska startuje prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena.

Skanska zahájila prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena v pražských Vysočanech. Bytový dům nabídne 134 nízkoenergetických bytů ve třech sekcích pojmenovaných po sestrách Emila Kolbena. Více»

Mrazy způsobily rozsáhlé škody na úrodě ovoce.

Škody hlásí i zelináři. Více»

Mrazy způsobily škody zelinářům.

Ochlazení oddálí sklizeň zeleniny. Více»

Všechny články a aktuality »»