Provozuje:
Juris Real Estate

Roste průměrná cena dražených nemovitostí.

Jestliže diskutujeme o běžně dražených nemovitostech, jako jsou rodinné domy, byty apod., tak před 3 až 4 lety se průměrná cena pohybovala kolem 400 000 až 450 000 Kč.

Roste průměrná cena dražených nemovitostí.

autor. JURIS REAL

Jestliže diskutujeme o běžně dražených nemovitostech, jako jsou rodinné domy, byty apod., tak před 3 až 4 lety se průměrná cena pohybovala kolem 400 000 až 450 000 Kč.

Dnes se v podobné oblasti průměrná cena pohybuje už kolem 600 000 až 750 000 Kč.

Vyplývá to ze zkušeností a statistik společnosti Eurodražby.cz, která na trhu s dražbami nemovitostí působí již více než 18 let a patří mezi lídry trhu se specializací zejména na rodinné domy, byty a další podobné nemovitosti. Avšak neznamená to, že by došlo k takovému skoku a nárůstu v cenách nemovitostí.

„Nárůst je způsoben růstem kvality dražených nemovitostí. Přirovnal bych to k prodeji starých aut. Zvyšuje se kvalita, protože v uvozovkách ten největší poměr nemovitostí v nejhorším stavu je prodaný,“ vysvětluje Radim Hasman, člen představenstva společnosti Eurodražby.cz, prvního dražebníka elektronických dražeb v České republice a lídra v oblasti nedobrovolných dražeb.

Dražby jsou tak stále zajímavějším způsobem nákupu nemovitosti. Roste jejich kvalita, nemovitosti je možné nezřídka využít bez dalších zásahů přímo pro vlastní bydlení a zároveň je to rychlý a bezpečný způsob koupě.

Významnou roli ve stoupající oblibě dražeb hrají kromě velkého výběru a kvality nemovitostí i moderní informační technologie, poněvadž díky elektronickým dražbám lze jednoduše dražit prakticky odkudkoli. Pokud tedy někdo zvažuje nákup nemovitosti, měl by rozhodně zvážit dražbu a podívat se do nabídky renomovaných dražebních společností.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

CREDITAS Real Estate připravuje nový projekt v Klecanech.

Developerská společnost CREDITAS Real Estate zahájila předprodej nového rezidenčního projektu Klecanská alej. Více»

Vlastníci bytů převzali I. etapu projektu Bydlení Brandýs.

Brandýs nad Labem má od října stovky nových obyvatel. Stavitelé Bydlení Brandýs dokončili a zkolaudovali během letních měsíců první etapu. Více»

Ostrava daruje Charitě pozemky pro stavbu nového domova pro seniory.

Město se rozhodlo darovat Charitě Ostrava pozemky v Ostravě – Zábřehu. Důvodem je zájem Charity v této oblasti postavit nový domov pro seniory s kapacitou 18 uživatelů. Darování pozemků schválili zastupitelé na svém zářijovém zasedání. Více»

MŽP povolilo průzkum pro úložiště radioaktivního odpadu.

Ministerstvo životního prostředí povolilo průzkum na třech místech zvažovaných pro vybudování úložiště radioaktivního odpadu. Více»

Dodavatelé DSŘ by mohli po zjištění pochybení nést právní následky.

V případě, že by audit ministerstva pro místní rozvoj (dále i jako "MMR") zjistil, že dodavatelé systémů digitalizovaného stavebního řízení (DSŘ) neodvedli kvalitně svojí práci, mohou na základě smluvních podmínek nést následky. Více»

Všechny články a aktuality »»