Provozuje:
Juris Real Estate

Roste průměrná cena dražených nemovitostí.

Jestliže diskutujeme o běžně dražených nemovitostech, jako jsou rodinné domy, byty apod., tak před 3 až 4 lety se průměrná cena pohybovala kolem 400 000 až 450 000 Kč.

Roste průměrná cena dražených nemovitostí.

autor. JURIS REAL

Jestliže diskutujeme o běžně dražených nemovitostech, jako jsou rodinné domy, byty apod., tak před 3 až 4 lety se průměrná cena pohybovala kolem 400 000 až 450 000 Kč.

Dnes se v podobné oblasti průměrná cena pohybuje už kolem 600 000 až 750 000 Kč.

Vyplývá to ze zkušeností a statistik společnosti Eurodražby.cz, která na trhu s dražbami nemovitostí působí již více než 18 let a patří mezi lídry trhu se specializací zejména na rodinné domy, byty a další podobné nemovitosti. Avšak neznamená to, že by došlo k takovému skoku a nárůstu v cenách nemovitostí.

„Nárůst je způsoben růstem kvality dražených nemovitostí. Přirovnal bych to k prodeji starých aut. Zvyšuje se kvalita, protože v uvozovkách ten největší poměr nemovitostí v nejhorším stavu je prodaný,“ vysvětluje Radim Hasman, člen představenstva společnosti Eurodražby.cz, prvního dražebníka elektronických dražeb v České republice a lídra v oblasti nedobrovolných dražeb.

Dražby jsou tak stále zajímavějším způsobem nákupu nemovitosti. Roste jejich kvalita, nemovitosti je možné nezřídka využít bez dalších zásahů přímo pro vlastní bydlení a zároveň je to rychlý a bezpečný způsob koupě.

Významnou roli ve stoupající oblibě dražeb hrají kromě velkého výběru a kvality nemovitostí i moderní informační technologie, poněvadž díky elektronickým dražbám lze jednoduše dražit prakticky odkudkoli. Pokud tedy někdo zvažuje nákup nemovitosti, měl by rozhodně zvážit dražbu a podívat se do nabídky renomovaných dražebních společností.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Dolní Cerekev podává ÚS kvůli možné podjatosti MŽP kvůli úložišti.

Městys Dolní Cerekev podal ÚS díky dosavadnímu řešení námitky obcí o možné podjatosti MŽP v procesu přípravy stavby hlubinného úložiště radioaktivních odpadů. Ministerstvo vyřizuje žádosti SÚRAO o stanovení průzkumných území pro úložiště. Více»

Hlavní město podepíše smlouvy s pachtýři.

Praha uzavře pachtovní smlouvy na 12 zemědělských pozemků, tj. celkem 187 ha s ekologicky hospodařícími farmáři. Jedná se např. o katastry Běchovice, Dolních a Horních Počernic, Dubče, Kyjí, Vysočan, Třeboradic a Točné. Více»

Magistrát hl. m. musí u Budějovické opětovně rozhodnout.

Magistrátní odbor stavebního řádu bude muset znovu projednat umístění stavby administrativního centra Budějovická, s nímž nesouhlasí Městská část Praha 4. Více»

Provoz dobíjecí infrastruktury pro elektroauta dál roste.

Přibyly desítky dobíjecích stanic. Více»

Administrativní budovy v metropoli stárnou.

Realitní trh je v očekávání strategických rekonstrukcí. Více»

Všechny články a aktuality »»