Provozuje:
Juris Real Estate

Síň slávy českého hokeje bude v Palladiu.

Oznámil šéf svazu Hadamczik.

Síň slávy českého hokeje bude v Palladiu.

autor. JURIS REAL, ČTK

Oznámil šéf svazu Hadamczik.

Síň slávy českého hokeje bude po uzavření v Galerii Harfa opětovně otevřena v jiném pražském nákupním středisku Palladiu. Prezident hokejového svazu Alois Hadamczik to řekl v rozhovoru pro CNN Prima News.

Podle jeho názoru tímto krokem ČSLH ušetří 150 milionů korun. Síň slávy se má v nových prostorách otevřít ještě před domácím mistrovstvím světa v příštím roce. "Naším plánem je otevřít Síň slávy v březnu příštího roku. Momentálně se dělají studie, architekti na tom pracují a máme Síň slávy, která bude v Palladiu," prohlásil Hadamczik, jenž plánuje prozradit více v srpnu na tiskové konferenci.

Kamenná Síň slávy českého hokeje, která byla součástí nákupního centra Galerie Harfa v bezprostřední blízkosti pražské O2 areny, se náhle uzavřela 29. května po osmi letech kvůli ekonomické nevýhodnosti projektu v jeho aktuální podobě. Až o více než týden později schválil na svém zasedání projekt jejího přestěhování a vytvoření nové virtuální síně slávy výkonný výbor Českého svazu ledního hokeje. "Dosavadní Síň slávy byla zdigitalizována ve 3D a bude součástí nové digitální, virtuální verze Síně slávy českého hokeje. Nová kamenná vznikne v exkluzivním prostoru v centru Prahy," oznámil svaz v tiskové zprávě z 8. června, přičemž právě o Palladiu se v této souvislosti spekulovalo. Vedle zdigitalizované verze stávající Síně slávy má být na webových stránkách Českého hokeje dostupná i virtuální podoba, která za pomoci nejnovějších technologií připomene nejdůležitější momenty českého hokeje.

"Cílem nové Síně slávy je pokračovat v důstojném reprezentování historie českého hokeje, současně ale bez enormního zatěžování rozpočtu Českého svazu ledního hokeje. Tento krok zároveň výrazným způsobem pomůže k naplnění cíle svazu sestavovat vyrovnaný rozpočet tak, jak mu to předepisují stanovy," vysvětlil svaz kroky vedoucí k přestěhování Síně slávy. Bývalý hokejista Jakub Koreis, jenž v současnosti podniká v realitách, ale zpochybnil, že přestěhování výstavy do prostor Palladia je úsporným řešením, jež by mělo vynést 150 milionů korun. "Primárně bych chtěl vidět ta čísla. Protože mi nedává smysl, že vybudovanou Síň slávy zavřeme, zařídíme stěhování a přesuneme ji do nejdražšího obchoďáku v centru Prahy a ušetříme tím 150 milionů. Ještě když se to všechno musí vybudovat znovu. To podle mě postrádá logiku," uvedl Koreis pro CNN Prima News.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Nejvíce zaměstnanců justice bude ve středu stávkovat na okresních soudech.

Vyplývá to z reakce předsedů krajských soudů, které Česká justice oslovila. Celkový počet stávkujících se bude blížit zhruba 90 procentům lidí. Více»

Pojišťovny odhadují škody na plodinách po jarních mrazech na stovky mil. korun.

Pojišťovny odhadují pojištěné škody na zemědělských plodinách po nočních mrazech, které zasáhly zemi koncem dubna, na stovky milionů korun. Nejvíce se jich týká ovoce, následuje víno a jahody. Více»

Stávka justičního personálu uzavře podatelny soudů.

Ministr Blažek svolává jednání. Více»

Úroda jahod na plantáži u Holešova je velmi dobrá.

Jarní mrazy ovoce nepoškodily. Více»

OC Opatovská nově ve správě Cushman and Wakefield.

Realitněporadenská společnost Cushman & Wakefield OC Opatovská na Praze 4, jehož vlastníkem je společnost Conseq realitní fond, významný hráč na českém kapitálovém trhu. Více»

Všechny články a aktuality »»