Provozuje:
Juris Real Estate

V Nymburce bude postavena hasičská zbrojnice pro drážní hasiče.

Vedení Správy železnic, s.o. vnímá své jednotky drážních hasičů jako nedílnou součást firmy a postupně pro ně vytváří potřebné zázemí. V Nymburce hodlá investovat částku 200 milionů korun.

V Nymburce bude postavena hasičská zbrojnice pro drážní hasiče.

autor. JURIS REAL, Požáry.cz

Vedení Správy železnic, s.o. vnímá své jednotky drážních hasičů jako nedílnou součást firmy a postupně pro ně vytváří potřebné zázemí. V Nymburce chystá investovat částku 200 milionů korun.

Po několikaleté náročné projekční a inženýrské činnosti tak fakticky může začít stavba tolik očekávané zbrusu nové hasičské stanice Hasičského záchranného sboru podniku Správa železnic, státní organizace. Nová hasičská stanice drážních hasičů se začne stavět v ulici Nádražní v Nymburce. Přibližně v místech, kde se nachází budova Okresní správy sociálního zabezpečení. Stavební práce začnou na přelomu roku 2023 – 2024 a končit by měly během prvního čtvrtletí 2025. Stavět se bude na připraveném pozemku Správy železnic, s.o.

Nová hasičská stanice bude přesně odpovídat požadavkům na zajištění výkonu služby tzv. „čtyřicítkové jednotky“. Ale nejen to. Bude samozřejmě postavena v souladu s příslušnými normami a dalšími souvisejícími předpisy. Bude se jednat o třípodlažní objekt s devíti sekčními vraty. Nebudou zde chybět stání pro moderní hasičskou techniku, dílny a sklady odborných služeb – strojní, chemické, technické a spojové a informační, myčka nákladních vozidel, prostory pro jednotku, pro provádění předepsané fyzické a odborné přípravy, operační a informační středisko, zasedací místnost a kancelář pro denní zaměstnance. Na střeše najdeme fotovoltaické panely. Dominantou města se jistě stane multifunkční hasičská věž. Bude 18 m vysoká a s nepřehlédnutelným logem Hasičského záchranného sboru Správy železnic. Sloužit bude nejen pro sušení hadic, ale i pro nácvik disciplín požárního sportu a odbornou přípravu hasičů – lezců. Nebude zde chybět ani prostor pro nácvik záchranného i tzv. průmyslové lezení a lezecká stěna.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Dolní Cerekev podává ÚS kvůli možné podjatosti MŽP kvůli úložišti.

Městys Dolní Cerekev podal ÚS díky dosavadnímu řešení námitky obcí o možné podjatosti MŽP v procesu přípravy stavby hlubinného úložiště radioaktivních odpadů. Ministerstvo vyřizuje žádosti SÚRAO o stanovení průzkumných území pro úložiště. Více»

Hlavní město podepíše smlouvy s pachtýři.

Praha uzavře pachtovní smlouvy na 12 zemědělských pozemků, tj. celkem 187 ha s ekologicky hospodařícími farmáři. Jedná se např. o katastry Běchovice, Dolních a Horních Počernic, Dubče, Kyjí, Vysočan, Třeboradic a Točné. Více»

Magistrát hl. m. musí u Budějovické opětovně rozhodnout.

Magistrátní odbor stavebního řádu bude muset znovu projednat umístění stavby administrativního centra Budějovická, s nímž nesouhlasí Městská část Praha 4. Více»

Provoz dobíjecí infrastruktury pro elektroauta dál roste.

Přibyly desítky dobíjecích stanic. Více»

Administrativní budovy v metropoli stárnou.

Realitní trh je v očekávání strategických rekonstrukcí. Více»

Všechny články a aktuality »»