Provozuje:
Juris Real Estate

Za poničení Braniborské brány se zodpovídá šest lidí.

Za poškození Braniborské brány, jednoho ze symbolů Berlína, se bude před soudem v Berlíně zodpovídat šest lidí z klimatického hnutí Letzte Generation (Poslední generace) včetně jednoho člověka z Prahy.

Za poničení Braniborské brány se zodpovídá šest lidí.

autor. JURIS REAL (Zdroj: ČTK)

Za poškození Braniborské brány, jednoho ze symbolů Berlína, se bude před soudem v Berlíně zodpovídat šest lidí z klimatického hnutí Letzte Generation (Poslední generace) včetně jednoho člověka z Prahy.

Dnes to oznámilo berlínské státní zastupitelství. Aktivistou z Prahy je Kai Arne Springorum, který má vedle německého i české občanství.

V rozhovoru s ČTK dnes potvrdil svou účast na zářijové akci, kdy hnutí postříkalo bránu barvou do výšky několika metrů.

Řekl, že tak chtěl upozornit na hrozící klimatickou katastrofu. Škoda na významné památce podle Berlína činí 115.000 eur (2,8 milionu Kč).




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Dle vinařů škody na vinohradech v tuzemsku přesáhly dvě miliardy korun.

Škody na vinicích v České republice po vlně dubnových mrazů jsou vyšší než dvě miliardy korun. V Čechách, kde jsou čtyři procenta registrovaných vinic v ČR, škody dosahují 95 procent. Více»

Notář potvrdil, že věřitelé schválili restrukturalizační plán.

Ustanovený notář potvrdil, že potřebná většina oprávněných věřitelů společnosti Liberty Ostrava oficiálně schválila její restrukturalizační plán. Oznámila to Liberty, která už minulý týden sdělila, že plán schválila valná většina věřitelů. Více»

Thyssenkrupp prodá pětinu ocelárny Křetínského firmě EPCG.

Německá společnost Thyssenkrupp prodá 20procentní podíl ve svém ocelářském podniku investiční skupině EP Corporate Group českého miliardáře Daniela Křetínského. Ocelárna o tom informovala v tiskové zprávě. Více»

Vinařům způsobily mrazy škodu přes dvě miliardy Kč.

Zánik hrozí většině ovocnářů. Více»

Závěr NS neobstojí, uvedl ÚS v kauze exekuce majetku babičky.

Výklad Nejvyššího soudu je formalistický, nedostatečný, v hodnotovém rozporu se samotnou koncepcí vyživovací povinnosti a péče o nezaopatřené děti ve smyslu Listiny, uvedl Ústavní soud. Více»

Všechny články a aktuality »»